Szódabikarbóna vagy lézeres körömgomba eltávolítás?

Az emberek évszázadok óta használják a szódabikarbónát a körömgomba eltávolítására. Ez egy olyan anyag, amely más különféle panaszok kezelésében is segíthet nekünk, nem csak a gomba esetén. Gombaellenes és antiszeptikus tulajdonságai miatt különösen hasznos, ha a bőrt és a körmöket gombás fertőzés támadta meg.  

A szódabikarbóna nagyszerű, mivel elpusztíthatja a körömön és a bőrön található gombarétegeket. A szódabikarbóna azáltal, hogy savas környezetet teremt, megnehezítve a körömgomba túlélését.

A szódabikarbóna segíti a környező bőr pH-szintjének egyensúlyát. Ily módon a spórák már nem képesek a reprodukcióra és tovább élni a környező területeken. Ez lokalizálja a problémát, megkönnyítve ezáltal a körömgomba későbbi felszámolását.

Egy másik nagy előnye a szódabikarbónának a nedvesség felszívó tulajdonsága. A lábadnak körömgomba fertőzés esetén mindig száraznak kell lennie ahhoz, hogy ki lehessen kezelni, valamint amiatt is, nehogy továbbterjedjen az.

A körömgomba az egész körmöt érinti, de különösen a körmök alatti területet. Ezt a területet nagyon nehéz kiszárítani, ellentétben a felszíni körmökkel, ami megkönnyíti a körömgomba fennmaradását. A szódabikarbóna hatékonyan véget vet ennek. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne figyeljen arra, hogy a lábai szárazak-e vagy sem. Önnek is részt kell vennie ennek a csúnya állapotnak a felszámolásában.

 Nyilvánvaló, hogy van egy csomó előnye a szódabikarbóna alkalmazásának a körömgomba elleni harcban, amennyiben nem olyan súlyos a helyzet érdemes lehet kipróbálni, hátha elegendő a tünetek enyhítéséhez, vagy akár a gombás fertőzés megszüntetéséhez, bár ilyenkor is valószínűleg vissza fog térni a fertőzés.

Azonban ha kevésbé körülményes, és valóban biztos hatékonysággal rendelkező kezelést szeretne bevetni a körömgomba kezelésére, akkor a lézeres körömgomba eltávolító készüléket érdemes kipróbálnia.

Miért érdemes a lézeres körömgomba eltávolító készüléket alkalmaznia?

A körömgomba élő szervezet és érzékeny a hőre. A lézer pedig melegíti a körmöket és megöli a gombát, amely a körmök alatt és a környező bőrön él. A lézer fénye bejut a körmök alá, anélkül, hogy sérülést okozna a körmön vagy a környező bőrön. A kezelés alatt a körömök még nem gyógyulnak meg egyből, hiszen időre van szükség ahhoz, hogy a körömgomba végleg eltűnjön.

A lézeres körömgomba eltávolító használatának másik nagy előnye, hogy rendkívül kényelmes, hiszen otthonában, kellemetlen kezelések nélkül vethet véget a körömgomba fertőzésnek.

Mindemellett fájdalommentes, és a házi praktikákkal szemben bizonyítottan eltávolítja a makacs körömgomba fertőzést, így nem kell többé annak visszatérésétől tartania.

Látogasson el a koromgombadoktor.hu oldalra, és rendelje meg a saját lézeres körömgomba eltávolító készülékét, hogy minél hamarabb sikerüljön megszabadulni a kellemetlen körömgomba fertőzéstől.