Papp Anita véleménye

Papp Anita vagyok, közgazdász, és Budapesten élek. Több, mint 10 éve szenvedek a körömgomba fertőzéstől, és még csak 25 éves vagyok 🙁 így nagyon nehéz volt.

Mindig elrejtem a lábujjamat és zárt cipőt hordtam, mivel a körmeim annyira vastagok, sárgák, szárazak és undorítóak voltak a körömgomba miatt. Az emberek sokszor mondták, hogy szép vagyok, de a körömgomba óriási bizonytalanságot hozott az életbe. Ennek eredményeként önbizalom hiányom volt és félénkké váltam.

Nagyon sokat olvastam a körömgomba kezelésével kapcsolatosan, és számtalan módszert kipróbáltam annak leküzdésére, sajnos nagyon kevés sikerrel. Nagyon el voltam már keseredve, hiszen tanácstalan voltam, mert tényleg mindent kipróbáltam már, amit ajánlott az orvosom, az olcsóbb krémektől, ecsetelőktől kezdve a drágább gyógyszerekig, azonban a körömgomba mindig visszatért.

A közelmúltban viszont rábukkantam a koromgombadotor.hu oldalon a lézeres körömgomba eltávolító készülékre. Igaz, ez a készülék a krémekhez képest drágább megoldás, de más lézeres terápiákhoz képest olcsóbb. Sokat hallottam a lézeres kezelések gombaellenes hatásáról, és úgy gondoltam végül kipróbálom ezt a készüléket a körömgomba ellen, hiszen ezt csak egyszer kell megvenni.

A megrendelést követő harmadik napon kaptam meg a terméket, ami kicsit bosszantott, hiszen két napon belül ígérték a kiszállítást, és már nagyon vártam, hogy minél hamarabb elkezdhessem a kezelést.

Ettől függetlenül azonban a lézeres körömgomba eltávolító készülék nagyon jól működött, minden nap használtam napi három alkalommal, ahogy az utasításban előírták. Mindössze csak egy gombot kell megnyomni és a készülék már dolgozik is. Még kikapcsolni se kell, mert automatikusan leáll.

Megdöbbentem milyen könnyű kezelni a körömgomba eltávolító készüléket. Úgy gondolom, ennek a terméknek a használata bárkinek menne.

Négy hónapon keresztül végeztem a kezeléseket, és a negyedik hónap végére már gyönyörű tiszta, egészséges körmökben gyönyörködhettem. Boldog vagyok, mert 10 éve nem voltak ilyen szépek a körmeim. Vére már nem kell többé szégyenem a lábaimat.

Nagyon megérte beruházni ebbe a lézeres körömgomba eltávolító készülékbe, hiszen ár-érték arányban a legjobb termék, amelyet a körömgomba ellen bevetettem, és az egyetlen, amely végleg eltávolította a körömgomba fertőzést.

Ezért szerettem volna megosztani a történetemet, hogy segíthessek másoknak is rátalálni erre csodás készülékre.