Mikor látható a lézeres körömgomba kezelés eredménye?

Ha foglalkozik a körömgomba fertőzéssel, akkor tudatában lehet annak, hogy a lézerek, mint hasznos kezelési lehetőség egyre népszerűbbek. Aminek viszont lehet nincs tudatában az, hogy most már nem kell orvoshoz vagy gyógyfürdőbe mennie lézerkezelésre. Vannak új, kicsi, kézi eszközök, amelyek segítségével meggátolhatja a körömgomba terjedését, és meg is szabadulhat tőle a saját otthona kényelméből. Ezek a lézeres körömgomba eltávolító készülékek egy bizonyos típusú intenzív fényre támaszkodnak a körömgomba elpusztítása érdekében, amely a fájdalmas, csúnya körmök gyakori oka. A körömgomba eltávolító készülékek részét képezik az otthoni „lézer” termékek új hullámának.

Miért használjon otthoni lézeres körömgomba eltávolító készüléket a körömgomba kezelésére?

A körömgomba, amely Onychomycosis néven is ismert, a körmök gombás fertőzése. Akkor fordul elő, amikor a gomba mikroszkopikus spórái megfertőzik a bőrt. Ahogy a mélyebbre kerül a körömbe, megvastagodást, elszíneződést és a köröm széleinek morzsolódását okozhatja. Ez olyan körömhöz vezethet, amely színe fehérre, feketére, sárga vagy zöldre változik. Gyakran gyulladt és fájdalmas lesz, és bizonyos esetekben a gomba megnehezítheti a járást is. Önmagában a körömgomba nem tűnik el, és kezelni kell, hogy megszabaduljon tőle.

Sok nagyszerű előnye van az otthoni lézeres körömgomba eltávolító használatának a gomba kezelésére.

  •         A terméket otthonában használhatja, anélkül, hogy időigényes orvosi látogatásokra kellene mennie.
  •         Könnyen kezelhető
  •         Nincs mellékhatása
  •         Biztonságosa használata – A kezelt köröm vagy a szomszédos bőr nem fog károsodni.
  •         Fájdalommentes
  •         Kicsi és kompakt, így utazás közben magával viheti a készüléket.
  •         Hatékony eredmények

 

Melyik a legjobb otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülék?

Jelenleg csak néhány otthoni készülék érhető el, de a legjobb a Laser – Ex nevű készülék, mely a koromgombadoktor.hu weboldalon rendelhető.

A Laser-Ex otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülék egy lehetőség, ha otthoni kezelőkészüléket keres. A Laser –  Ex kétféle sugárzást kombinál: alacsony szintű lézeres impulzussugárzást és látható kék fényt. A Laser – Ex így a köröm alatti gomba spórákat eléri, és elpusztíthatja a gombát.

Minden fertőzött lábujjhoz vagy ujjhoz használható, anélkül, hogy aggódni kellene a gomba átterjedése miatt. A Laser-Ex lézer hullámhossza 905 nm, kék fény hullámhossza 470 nm. A lézer intenzitása 25W. A körömgomba által érintett területeken kell használni, legalább naponta kétszer, 7 percig. Az egység automatikusan kikapcsol, amikor a kezelés befejeződik az egyes területeken, és biztonságosan áthelyezheti egy másik lábujjra vagy kézujjára, anélkül, hogy meg kellene tisztítani az eszközt (a baktériumokat a kék fény elpusztítja). Ez egy egyszerű működésű eszköz, mivel annyit kell tennie, hogy megnyom egy gombot a kezelés elindításához.

Egyes felhasználók a kezelés 4. hetére már látnak eredményeket, bár a jövőbeni kiújulásra és a gomba teljes kiirtására a készüléket naponta, legalább 3-4 hónapig kell használni. A Laser Ex-t szakemberek és podiatristák fejlesztették ki.

További információkért keresse fel a koromgombadoktor.hu oldalt, és tájékozódjon az otthoni körömgomba eltávolító készülék tulajdonságairól, hogy minél hamarabb elkezdhesse a kényelmes kezeléseket.