Megéri az olcsó körömgomba kezelés?

Az összes köröm rendellenesség felét a köröm gombás megfertőződése okozza, és bárki elkaphatja azt, ez a betegség ma már a népesség körülbelül 14% -át érinti. Ennek következtében a körmök csúnyák és sárgák lesznek, és megvastagodnak. Ez súlyos fertőzésekhez is vezethet cukorbetegség és bizonyos immunrendszeri rendellenességek esetén. A körömgomba fertőzést okozó láthatatlan spórák nedves környezetben, többnyire nyilvános helyen terjednek.

A körömgomba fertőzést több tényező is okozhatja: a bőr rendellenes PH-szintje, a köröm sérülése vagy a rossz lábhigiénia. A gombákat általában a köröm alatt és környékén lévő sötét, nedves területek vonzzák. Ha a gomba egy köröm alá kerül, rendkívül nehéz megszabadulni tőle, mert mélyen a köröm alá van ágyazva.

Van gyógymód a körömgomba ellen?

Az alacsonyabb árkategóriába tartozó körömgomba ellenes tabletták és a helyi krémek a körömgomba kezelésének leggyakoribb típusai, de nem mindig eredményesek. Ennek eredményeként a legtöbb ember lézeres kezelést keres a körömgomba kezelésére, amely sokkal magasabb hatékonysággal bír.

Ez a fájdalommentes eljárás nagyjából 30 percig tart. A lézer áthatol a körmön, hogy megölje a fertőzést okozó baktériumokat és mikrobákat, ezáltal pedig sértetlen marad a köröm és a környező szövetek, és a lézer nem károsítja az egészséges szöveteket.

 Jobban megéri drágább körömgomba eltávolító kezelések alkalmazása?

Az emberek évente több milliárdot költenek körömgomba ellenes tablettákra, helyi kenőcsökre és otthoni gyógyszerekre a gombás körmök gyógyítására. A helyi kenőcsök állítólag 8% -ban hatékonyak, míg a tabletták, például nagyjából 50% -ban, és ráadásul mellékhatásaik lehetnek a májra nézve. A körömgomba lézerkezelések pedig, amelyeknek nincs mellékhatásuk sem, 87% -os hatékonysággal dolgoznak. Így sokkal jobban megéri inkább többet költeni egy hatékony és minőségi lézeres készülékre, mint a kevésbé költséges, de minimális hatékonyságú gyógyszerekre, kenőcsökre.

Ráadásul a lézeres kezelés sokkal kevésbé körülményes, és hosszú távon meg lesz az eredménye a kitartó alkalmazásának.

 Ha körömgomba fertőzésben szenved, és nem szeretné fölösleges, időleges és hatástalan kezelésekre pazarolni a pénzét, akkor keresse fel a koromgombadoktor.hu oldalt, és tájékozódjon a legújabb technológiát alkalmazó otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülékről, hogy végre tényleg olyan terméket kapjon a pénzéért, amely eredményt is tud felmutatni.