Ecet vagy lézeres körömgomba eltávolítás?

A körömgomba kellemetlen lehet, és hosszú ideig tart. Mivel nagyon nehéz kezelni, az emberek idővel különféle házi gyógymódokkal rukkolnak elő. A körömgomba egyik legnépszerűbb otthoni gyógyszere az ecetes áztatás.

Nincs azonban konkrét bizonyíték arra, hogy az ecetes-áztatás megszabadíthat a körömgombától. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy ez enyhe esetekben viszont működhet. Mivel ez alacsony kockázatú kezelés, az emberek gyakran kipróbálják ezt a lehetőséget, mivel ez valószínűleg nem okoz kárt.

Ha szeretné kipróbálni az ecetes áztatást a körömgomba ellen, itt találja az utasításokat:

Töltsön egy tálba 1 rész ecetet és 2 rész meleg vizet. Az ecet típusa nem számít. Használhat akár normál ecetet, akár almaecet.

Áztassa be a lábát kb. 20-30 percig. Ha az ecet illata túl erős, a tolerancia szempontjából, adjon hozzá néhány csepp illóolajat.

Áztatás után alaposan szárítsa meg a lábát. Ez azért fontos, mert ha a lábát nedvesen hagyja, az segíti a körömgomba terjedését.

Ismételje meg ezt a folyamatot minden nap, amíg a körmök meg nem tisztulnak.

Az ecetes áztatás amiatt működhet, mert az ecet savas folyadék, ami miatt gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Gombaellenes szerként lelassíthatja a körömgomba növekedését. A tudományos bizonyítékok hiánya miatt az ecetes-áztatás nem megbízható kezelési módszer a körömgomba kezelésére.

 

Ha súlyos a körömgomba esetén, nagyon valószínűtlen, hogy az ecetes áztató módszer működik. Ehhez a legjobb lenne konzultálni orvosával. Orvosa általában orális gombaellenes gyógyszert vagy lézerkezelést javasol a körömgomba kezelésére.

Az otthoni lézeres körömgomba eltávolító eszköz által végzett lézeres kezelésről bebizonyosodott, hogy hatékonyan kezeli a körömgomba fertőzést. Koncentrált hőforrás felhasználásával megcélozza és megöli a körmöket és az azt körülvevő bőrt megtámadó körömgombát. Ez lehetővé teszi a köröm egészséges és gombamentes növekedését.

A lézeres körömgomba eltávolító készülék fájdalommentesen, mellékhatások nélkül vet véget a gombás fertőzésnek. Gazdaságos és rendkívül hatékony a körömgomba leküzdésében.

Ha körömgombája van, vagy látja annak tüneteit, keresse fel a koromgombadoktor.hu oldalt, és rendelje meg még ma a lehető legbiztosabb megoldás a körömgomba kellemetlenségei ellen, és győződjön meg annak hatékonyságáról, hiszen ez az egyetlen módszer, amely segítségével nem kell többé a körömgomba visszatérésétől tartania.